لیزر الکساندرایت

لیزر الکساندرایت

لیزر الکساندرایت

افرادی که خواهان انجام لیزر موهای زائد هستند، باید با گزینه های درمانی نیز آشنایی کامل داشته باشند. انواع مختلفی لیزر برای رهایی از موهای زائد وجود دارد که در این مقاله، به بررسی لیزر الکساندرایت خواهیم پرداخت.

لیزر الکساندرایت، نوعی از لیزر است که در آن، پرتوی نور پر انرژی از طریق کریستال الکساندرایت تابیده می شود. با عبور پرتو از کریستال، پرتوی نوری با طول موج 755 نانومتر تولید خواهد شد.

نکته: طول موج پرتو به میزان نفوذ لیزر به بافت بستگی دارد.

رنگ نور لیزر الکساندرایت قرمز است. این لیزر می تواند در حالت Q- switching تنظیم شود تا پرتو با انرژی بالا و پالس های کوتاه تر تولید شود. ویژگی که باعث اثربخشی این لیزر در برداشت موهای زائد می شود.

علاوه بر لیزر موهای زائد، لیزر الکساندرایت می تواند به:

  • درمان لکه های ناشی از بالا رفتن سن
  • درمان وریدهای عنکبوتی
  • برداشت تاتو

کمک کند.

لیزر الکساندرایت
لیزر الکساندرایت

لیزر الکساندرایت چه تفاوتی با سایر لیزرها دارد؟

به جز تفاوت رنگ، طول موج لیزرها نیز با هم تفاوت دارد.

به عنوان مثال، لیزر الکساندرایت پرتوی قرمز رنگ با طول موج 755 نانومتر ساطع می کند. لیزر دایود، طول موج 810 نانومتر و لیزر اربیوم YAG طول موج 1064 نانومتر را ساطع می کند.

مزایای لیزر الکساندرایت

لیزر الکساندرایت یکی از موثرترین لیزرها برای انواع مو و پوست ها می باشد. این لیزر به خوبی بر روی پوست های سفید و روشن جواب می دهد و موهای بسیار نازک را بر می دارد، در صورتی که بسیاری  از موهای نازک با سایر لیزرها باقی می مانند.

پرتوی ساطع شده از لیزر الکساندرایت به خوبی جذب ملانین (سلول های رنگی) مو می شود، که همین امر باعث می شود سلول ها حرارت را جذب و تخریب شوند.

نکته: برای افرادی که پوست تیره تری دارند، لیزر اربیوم YAG توصیه می شود. این لیزر، طول موج بیشتری دارد که تا عمق بیشتری از بافت می تواند نفوذ کند.

اثربخشی لیزر الکساندرایت

لیزر الکساندرایت تا هفتاد درصد به رفع موهای زائد بدن کمک می کند. به افرادی که موهای نازک دارند، شش تا هشت جلسه لیزر و به افرادی که موهای ضخیمی دارند، هشت تا دوازده جلسه لیزر توصیه می شود.

به افرادی که خواهان لیزر موهای زائد در نواحی وسیع تر بدن مانند معده، شکم، شانه ها و یا پاها هستند، لیزر الکساندرایت توصیه می شود.

لیزر الکساندرایت در مقابل لیزر دایود. کدام یک بهتر است؟

لیزر دایود، یکی دیگر از لیزرهایی است که در برداشت موهای زائد استفاده می شود. دایود نسبت به لیزر الکساندرایت طول موج کوتاه تری دارد.

در مطالعاتی که در سال 2001 بر روی این دو لیزر انجام شد، مشخص شد که لیزر الکساندرایت، رشد مجدد موها را به میزان 85 درصد کاهش می دهد، در حالی که این رقم برای لیزر دایود در حدود 84 درصد می باشد.

در سال 2006، مطالعات انجام شده نشان دادند، هر دو لیزر اثربخشی یکسانی در رفع موهای زائد داشتند. اما لیزر دایود می تواند با عوارض جانبی بیشتری همراه باشد.

آیا لیزر الکساندرایت عوارض جانبی به همراه دارد؟

برای آن دسته از افرادی که پوست تیره تری دارند، احتمال روشن شدن پوست ناحیه ای که لیزر انجام می شود، وجود دارد. البته احتمال تخریب رنگدانه های پوستی در افرادی که پوست روشن دارند، نیز وجود دارد. در برخی موارد، شاهد تولید ملانین بیشتر در پوست و ظاهر شدن لکه های تیره تر بر روی پوست خواهیم بود.

به ندرت پیش می آید بیمار در طول لیزر و یا بعد از آن از احساس درد شکایت کند. استفاده از کمپرس و ژل یخ بر روی ناحیه درمان می تواند به تسکین درد و یا پیشگیری از بروز التهاب کمک کند.

ممکن است مقداری خارش در ناحیه درمان مشاهده شود، که البته بعد از گذشت چند روز برطرف خواهد شد. قرمزی پوست نیز بعد از گذشت چند ساعت از بین خواهد رفت.

آیا لیزر الکساندرایت مورد تائید سازمان غذا و دارو (FDA) است؟

بله، لیزر الکساندرایت از سال 1997 مورد تائید سازمان غذا و دارو است.

راه های ارتباطی با دکتر جاوید حسینی

شماره تماس مستقم دکتر : 02144005027

آدرس مطب : صادقیه، خیابان آیت الله کاشانی، نبش گلستان شمالی، روبروی ایستگاه مهران، ساختمان پزشکان شماره ۱، بلوک۱، ورودی۲، طبقه ۲، واحد ۱۰

پیج اینستاگرام دکتر جاوید حسینی

در پایان این که،

لیزر اکساندرایت، از جمله لیزرهایی است که برای رهایی از موهای زائد استفاده می شود و برای افراد با هر نوع پوست و مو، موثر است. در دیگر لیزرها، امکان باقی ماندن موهای نازک و یا موهایی که ملانین کمتری دارند و روشن هستند، وجود دارد. اما لیزر الکساندرایت این قبیل موها را نیز بر می دارد.

سایر مطالب

لیزر فراکشنال Co2

هایفوتراپی

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *